main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Sander Laht võitleb palli pärast. Alver Kivi

FC Kuressaare näitas liidri vastu uut taset

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
21.04.2018
16:43

Taktikalise muudatuse teinud FC Kuressaare suutis Nõmme Kalju FC-le koduväljakul korralikult vastu hakata ja Premium liiga liidril lastil lüüa vaid kolm väravat, oma võimalused jäid seekord siiski realiseerimata.

“See oli meie jaoks esimene kohtumine, kus leidsime mängus tugeva vastasega tasakaalu kaitsest vasturünnakule üleminekul,” selgitas peatreener Jan Važinski, lisades, et mehed olid tublid ja koostöö toimis igas liinis.

Mäng tuulisel Kuressaare kunstmuruväljakul algas oodatult Kalju survega ja võõrustajad keskendusid kaitsetööle. 15. minutil lasti liiga suurimal väravakütil Liliul siiski tsenderdusest oma meeskond 1:0 juhtima viia.

Teise poolaja 65. minutil suurendas Vladimir Avilov külaliste eduseisu 2:0 ja teisel üleminutil vormistas Liliu lõppskoori. “Esimesed kaks väravat olid individuaalsete eksimuste tulemused, aga muidu kannatasime ja otsisime oma võimalusi vasturünnakutel,” märkis Jan Važinski.

Teisel poolajal mängis teravalt ka FC Kuressaare. Esmalt mängiti Mario Stern kastis silmitsi Vitali Telešiga, keda aga ründajal ei õnnestunud üle mängida. Seejärel sai paaril korral ohtlikult löögile Sander Laht ja korra tõi Teleš lati alt ära Elari Valmase poolt kaugelt teele saadetud palli.

Kure mängu muutis paremaks Alari Saare parem- ja Mairo Miili vasakkaitsesse panek. Sellega sai Sander Laht poolkaitses rohkem vabadust ja tekkis võimalus keskenduda rohkem ründetööle, tsenderdustele ja tugevatele pealelöökidele.

“Vangerdused, mis me täna tegime õnnestusid ja võib öelda, et mäng tuli paremini välja,” tõdes Jan Važinski. “Me tegelikult alles otsime oma variante. Meil oli täna võimalusi, mehed olid õigel ajal aktsioonis ja Kalju ei saanud seda samas kasutada ning kontraga omaltpoolt vastata. “

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.