main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Esikolmik. purjelaualiit.ee

Tristen Erik Kivi on purjelaua slaalomi Eesti meister

Kategooriad: Purjetamine
Autor: Alver Kivi
26.09.2023
08:06

Igal aastal tundub, et suvi on lõputu ja ei lõppegi. Nii ka sel korral, kui kaks etappi said ilusti järjest “purki”, kuid peale seda lähenes slaalomi võistlusakna lõpp väga kiirelt. Lisaks tekkis paljude surfirandade vetesse ohtralt mererohtu, mis kahandasid võistluskohtade ning tuulesuundade valikut veelgi. Aga lõpp hea, kõik hea – see ilm tuli, vahendab purjelaualiit.

24. septembri hommik oli vaikne ja eelmise vihmase päeva rõskust oli veel õhus, kuid juba kella ühe ajal oli tuul keeramas ning puhangud lasid peavõistlusjuhil Martin Berkmanil alustada kvalifikatsioonidega. Kogu päev kulges kolme fleedi režiimis ja kokku sõideti läbi viis ringi, mil puhangud küündisid 14-15 m/s-ni. Kuna üldarvestuse esikolmik oli enne kolmandat etappi viigis, oli kõva pinge peal.

Põneva slaalomipäeva tulemused olid järgnevad: 1. Tristen Erik Kivi, 2. Frank Ervin, 3. Valde Viiding.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.