main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Võitja Tanel Raamat. Kaarma Sport

Mölkkys selgusid parimad üksikmängus

Kategooriad: Mölkky
Autor: Alver Kivi
28.08.2023
08:40

Kaubi külas mängiti  #asaspahotellsaaremaamölkkyliiga2023 raames viimane 5. etapp ehk Final Cup ja mänguviisiks üksikmäng.

Kes tuli punkte juurde hankima, ET tabelis positsioone parandada, kes aga just kindlustama. Kohal pea kõik parimad, kes Eestist võtta. Kaheksa alagruppi ja 36 mängijat, õnneks ilm suvine ja meeleolud okei.

Alagruppide võitajateks olid: A – Valeri Filipenko, B – Hanno Voole, C – Jaanus Raamat, D – Jüri Janson, E – Boris Lehtjärv, F – Urmo Auväärt, G – Meelis Tomson, H – Kristiina Lehtjärv.

Play – offides aga sai käima armutu rulett, sest mängus oli palju. Esimesena pudenes konkurentsist üks soosikutest  Vaiko Kivi, seejärel kaotas lootused Argo Võrk.  Liider Virgo Kattel aga trotsis väheke ebaõnnestunud alagrupiturniirist vastu tulevaid kibedamaid mängijaid, aga isegi kui tundus, et nüüd ongi kõik, leidis mees uue käigu ja sammus järgmisesse ringi. Aga ka konkurendid ei andnud alla, Jaanus Raamat, Boris Lehtjärv hingasid kuklasse ja otsisid oma võimalust.

Final Cupi poolfinaalidesse edenesid päeva lõpuks, esimene paar Urmo Auväärt vs Virgo Kattel ja teises paaris hiljutised meeskonnakaaslased Euroopa meistrid Tanel Raamat ja Boris Lehtjärv.

Mõlemad mängud lõppesid 3:2, esimeses võitja Urmo Auväärt, teises Tanel Raamat.

Pronksimäng – Virgo Kattel vs Boris Lehtjärv ühepoolne, Kaubi külavanem võtab siin kindlalt oma 3:0 ja kolmas koht etapil.

Finaal tasavägisem ja siin vaja otsustavat viiendat geimi – siin lõpus kindlam noorem, aga selles mängus veidi kogenum Tanel Raamat, 3:2 ja Final Cupi võit temale, Urmo Auväärt aga tasuks vägev teine koht.

  1. etapp – Final Cup: 1. Tanel Raamat (Saaremaa), 2. Urmo Auväärt (Saaremaa), 3. Boris Lehtjärv (Saaremaa), 4. Virgo Kattel (Hiiumaa), B1 – Meelis Kask (Saaremaa), C1 – Meelis Tomson (Haapsalu), D1 – Argo Võrk (Tallinn), E 1 – Siljar Pahapill (Saaremaa), F1 – Siim Sooäär (Saaremaa).

Kaarma Sport Management

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.