main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Mark Anders Lepik valiti meeskonna juunikuu parimaks. Allan Mehik

Mõõnav Flora võtab Kurelt Lepiku ja annab vastu Lipu

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
30.07.2023
08:48

FC Kuressaare jääb ilma viimasel ajal heasse hoogu sattunud ründajast Mark Anders Lepikust, sest mõõnav FC Flora tahab teda tagasi. Kurega liitub aga taas eelmistel hooaegadel head mängu teinud ja fännide lugupidamise teeninud Otto-Robert Lipp, kes tuleb hooaja lõpuni laenule.

„Olen rõõmus, et Otto on taas meiega,“ rääkis Kure peatreener Roman Kožuhhovski, lisades, et ründaja tuleb koju tagasi. „Otto on mängija, keda olen alati usaldanud, ta on palju meie meeskonda aidanud ning tal on hea klapp treenerite ja mängijatega. Loodan, et ta saab oma traumast üle ja hakkab meid võimalikult kiirelt aitama.“

Kožuhhovski ütles, et oli Mark Anders Lepiku lahkumiseks valmis ja tema minek FC Florasse on kompliment klubile. „Järelikult teeme midagi õigesti,“ märkis peatreener. „Mark on praegu väga heas seisus ja kindlasti üks liiga paremaid ründajaid. Soovin talle edu ja loodan, et tal on Kurest, satsist ja fännidest vaid parimad mälestused.“

Kui hooaja algul oli FC Floras rohkem vahetusmängija rollis olnud Mark Anders Lepik veel pisut ebalev ja mänguvorm krobeline, siis mida mäng edasi seda rohkem enesekindlust ründaja leidis. Kure eest on ta mänginud põhikoosseisus 18 kohtumises kokku 1682 minutit, löönud 4 väravat ja andnud 6 väravasöötu.  

Lisaks väravate löömisele tegi ta pressingus palju musta tööd, jagas sööte ja töötas meeskonna heaks. Kindlasti oli ta viimastes mängudes juba meeskonna üks paremaid ja kindlaid liidreid.

Otto-Robert Lipp on läbi hooaja olnud hädas kergete vigastustega ja seepärast pole kõige paremat hoogu saanud. FC Flora eest on ta tänavu mänginud Premium liigas läbi hooaja kahes kohtumises kokku 11 minutit. Esiliigas FC Flora U21 eest on ta mänginud seitsmes mängus ja löönud 1 värava.  

Roman Kožuhhovski sõnul ründajate vahetuse tõttu meeskonnas suuri taktikalisi muudatusi tegema ei pea ja kui, siis vaid nüanssides. „Otto on meie taktika ja mänguplaaniga varasemast juba hästi kursis,“ lausus ta.

„Otto annab meile kindlasti juurde kiiruses ja tal on ebastandardsed lahendused. Tean, et tegu on terava ründajaga, keda kõik klubid sooviksid enda ridades näha. Mark oli Kurele väga kasulik ja tõeline eeskuju trennides. Ta on professionaal, kes pani meie juures kindlasti juurde.“

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.