main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Saarte mängude ametliku veebisaidi tulemuste lehel käidi 2,5 miljonit korda

Kategooriad: Saarte mängud
Autor: Alver Kivi
27.07.2023
10:46

Guernsey 2023. aasta Saarte mängude tehnoloogiapartneri Sure andmetel salvestasid kõigisse 25 mängupaika installitud WiFi-võrgud seitsme päeva jooksul rohkem kui 2 terabaiti (TB) andmeid – see võrdub umbes 200 000 tüüpilise nutitelefoniga tehtud fotoga või 800 tunni videosalvestusega.

Mängude nädalal ühendas Sure avaliku WiFi-võrguga üle 8000 inimese. Sure andis kõigile 3000 sportlasele, vabatahtlikule ja ametnikule SIM-kaardi, et nad saaksid nautida kohalikku 4G mobiilsidevõrku.

Need, kes kasutasid oma SIM-kaarti 4G-võrgus koos kohalike Sure’i klientidega, kasutasid keskmise nädalaga võrreldes täiendavalt 1,5 TB andmemahtu ning kuna külastajad rändasid Sure’i võrgus nägi firma andmekasutus kogu perioodi jooksul muljetavaldavat 20% suurenemist. Saarte mängude ametliku veebisaidi tulemuste lehel käidi 2,5 miljonit korda.

Sure ühenduste kaudu, sealhulgas 11 kiudoptilist kohta ja 4G mobiilset lairibaühendust.

Guernsey 2023 YouTube’i kanali sündmuste otseülekannet toetas Sure Fiber ja see osutus populaarseks jalgpalli, korvpalli ja kergejõustiku seas kogudes üle 6000 vaatamise, jagades tegevusi pealtvaatajate ja toetajatega teistelt saartelt.

Sure’i grupi tegevjuht Alistair Beak ütles: „Tahtsime teha sellest kõige rohkem seotud mängud läbi aegade ja see eesmärk õnnestus. Sure’i võrk mängude ajal ei kõikunud, mis on märk sellest, et meie investeering kiudoptilise ja 4G-ühenduvusse suudab vastu pidada aktiivsuse hüppelise kasvu, kasutajate arvu ja andmemahukatele tegevustele, nagu video voogesitus. Tagasiside on olnud fantastiline ja selgelt parandas ühenduvus fännikogemust. Olime uhked, et oleme mängude tehnoloogiapartnerid ja õnnitleme korraldajaid suurejoonelise nädala puhul.“

Guernsey Saarte mängude kommunikatsiooni- ja üritustedirektor Amanda Hibbs ütles: „Guernsey 2023 oli uskumatult hästi ühendatud. Tehnoloogia ja sport käivad tänapäeval käsikäes ning oleme tohutult tänulikud Sure’ile, kes võttis vastu väljakutse tagada, et meil oleks olemas kogu mängude õnnestumiseks vajalik tehnoloogia.“

Kiudtehnoloogia tähendas, et Saarte mängude meedia ja korraldajad said ära kasutada ülikiire üleslaadimise kiirust ja piiramatut andmemahtu ning pealtvaatajad saarel ja kogu maailmas said vaadata võistluste igat sekundit ilma puhverdamise või aeglustuseta.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.