main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Ott Tänak katsel. Jaanus Ree/WRC - FIA world rally

Ott Tänak katsel. Jaanus Ree/WRC - FIA world rally

Turbo kadumine viis Ott Tänaku konkurentsist

Kategooriad: Autosport
Autor: Alver Kivi
17.03.2023
17:54

Ott Tänaku jaoks sai Mehhiko MM-ralli läbi tänasel avakatsel, kui saarlase Ford Pumal kadus kiiruskatse keskel jõud ära, katsel tuli mööda lasta nii Kalle Rovanperä, kui ka Thierry Neuville ning lõpus tuli kaotus belglasele 7.35.

Ott Tänak käis korra ka autost väljas ja püüdis midagi parandada, ent selgus, et see pole võimalik. Tänak mainis raadiosides kiiresti, et täna on võistlus lõppenud. „Meil on autos turbo, mis lihtsalt seal on. See on surnud,“ ütles Tänak kiiruskatse lõpus WRC All-Live’ile.

Esikohal on Esapekka Lappi Hyundail, kes edestab Sebastien Ogieri Toyotal 5,3 sekundiga. Rajal liikumist jätkanud Ott Tänak jääb liidritest maha enam kui 14 minutiga. i ei toonud. „On olnud keeruline päev. Olid veel mõned probleemid, mida ma hommikul ei märganud. Peame need üle vaatama. Meil on isegi probleeme mõne R5 auto vastu saamisega, nii kindlasti oleks tore veidi kiirust leida,” võttis Ott Tänak päeva kokku.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.