main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Enesekindlalt. Ott Tänak facebook

Enesekindlalt. Ott Tänak facebook

Ott Tänak valitses publikukatset

Kategooriad: Autosport
Autor: Alver Kivi
17.03.2023
08:15

Neljapäevast pühapäevani sõidetava Mehhiko autoralli MM-etappi alustas Ford Pumaga kihutav Ott Tänak publikukatse võiduga.

„Esimesed paar kilomeetrit selja taga neil Mehhiko teedel, tunne on hea ja oleme väljakutseks valmis,“ vahendas Tänak, kes esimese läbimise kiireimana edestas Kalle Rovanperä 0,7 sekundiga. „Siia katsele sõites olid tee ääres rahvamassid. Katse oli samuti inimestest pungil. Fänlus on siis teistmoodi. Katse ise oli päris keeruline, aga lõbus.“

Katse teistkordsel läbimisel oli Ott Tänak taas kiirem, edestades Esapekka Lappit 0,9 sekundiga. „Täna lõbutsesime, homme on töö. Ei tule kerge päev, aga peame sellest maksimumi võtma ja laupäevaks korraliku koha saama. Pole selle autoga kunagi kruusal sõitnud, eks näis, mis saab,“ märkis rallipiloot.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.