main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Soojendused käivad. Alver Kivi

Soojendused käivad. Alver Kivi

Toimusid XIV Kuressaare linna lahtised judo meistrivõistlused

Kategooriad: Judo
Autor: Alver Kivi
24.05.2017
14:05

Spordikeskuses toimusid Kuressaare linna järjekorras XIV lahtised judo meistrivõistlused. Kokku tuli Kuressaarde võistlema 82 noort judokat kolmest erinevast klubist. Spordiklubi „Barra“ ja Spordiklubi „Audentes“  Tallinnast, Pärnu judoklubi „Aitado“ ning meie enda sportlased Saaremaa Spordikoolist.

Võisteldi vanuseklassides 2005-2006 ja 2007-2009. Kehakaale, milledes noored judokad võistlesid, oli kokku 15.

Võistluste tase oli sel aastal üsna kõrge ning meie judokatel tuli rinda pista ka väga tugevate Tallinna ja Pärnu judokatega. Vaatamata sellele jõudsid ka meie meistrid poodiumile.

2007.-2009. sündinud ja kehakaalus -23 kg võistelnud Otto Väli. Otto andis kõva lahingu kõigile oma kaalus olevatele judokatele, tulemuseks 2 võidu ja 1 kaotusega II koht. Samas kaalus võistles ka Mihkel Saar, kes 1 võidu ja kahe kaotusega saavutas ringisüsteemis võisteldes III koha.

Kehakaalus -38 kg võistelnud Kaur Vesberg alustas turniiri kahe ilusa võiduga, millega saavutas pääsu finaali. Finaali vastaseks Kaurile oli spordiklubi „Audentes“ esindaja Joonas Puuraid. Mõlema judoka poolt oli lahing kõva, kuid seekord tuli võitjana välja Joonas Puuraid. Kaur Vesbergile tugev II koht.

Kaaluklassis -42 kg võistelnud Sebastian Blank näitas samuti ilusat tehnikat ja maadlust, tulemuseks 2 võidu ja 1 matšikaotusega tubli II koht.

2005.-2006. aastal sündinud ja kehakaalus -55 kg võistelnud Romet Raad näitas järjekordselt tugevat ja ilusat maadlust. Romet pidas maha 3 matši, kogudes enda arvele 2 võitu ning 1 kaotuse, tulemuseks igati korralik II koht.

Võistluspäeva lõpus anti välja ka kolm karikat- ilusaim tehnika- Joonas Puuraid (Spordiklubi Audentes). Ilusamate soorituste karikate omanikeks tulid Andry Aavast (Spordiklubi Barra) ja Kristjan Kütson (Spordiklubi Audentes)

Kokkuvõtlikult olid võitlused igati vinged ja kordaläinud. Täname mandrilt kohale sõitnud külalisklubisid ning suur täna ka toetajatele- Saaremaa Spordikool ja Öun Drinks.

Madis Laid

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.