main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Saarlased 2003. aastal Guernsey avatseremoonial. Alver Kivi

2023 Saarte mängud: Guernseyle sõidab 47 liikmeline delegatsioon

Kategooriad: Saarte mängud
Autor: Alver Kivi
02.07.2023
08:24

8.-14. juulini Guernseyl toimuvatel Saarte mängudel võistlevad saarlased neljal spordialal. Delegatsiooni kuulub koos toetajatega 47 inimest.

Golf: Kaupo Pastak, Karl Aru, Andri Võrk, Raido Raamat, Edith Raja, Ingrid Hinn, Triin Marleen Ustal, Riina Egger.

Jalgrattasõit: treenerid Riho Räim ja Tarvo Lõhmus, sportlased Mihkel Räim, Steven Kalf, Jörgen Matt, Indrek Rannama, Karl Patrick Lauk.

Kergejõustik: Herkki Leemet, Mikk Rajaver, Teele Treiel, Rauno Liitmäe, Airike Kapp, Kaur Kivistik, Liina Tabri, Linda Kivistik, Helina Pärn, Gevin Paas, Genro Paas, Johannes Treiel, Lisett Alt.

Korvpall: Taavi Tõnus, Ats Pildre, Siim Pildre, Mario Paiste, Enriko Laanemäe, Mairo Rumm, Indrek Kajupank, Mihkel Kõbin, Taavi Ilmjärv ning treenerid Allar Raamat ja Enn Laanemäe.

Esindajad on Mati Mäetalu ja Marek Raud.

Meedia: Alver Kivi, www.saaremaasport.ee

Füsioterapeut: Priit Teniste.

Kuressaare spordibaasid: Kalev Kütt

 

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.