main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Ott Tänak võitis Kesk-Euroopa ralli

Kategooriad: Autosport
Autor: Alver Kivi
21.10.2024
04:05

Nädalavahetusel Tšehhi, Austria ja Saksamaa teedel sõidetud Kesk-Euroopa ralli võitis viimasel päeval liidriks tõusnud Ott Tänak.

Viimasel võistluspäeval sõideti Saksamaa teedel neli kiiruskatset ja Ott Tänak alustas päeva  teiselt kohalt, jäädes liidrile Sebastien Ogierile alla 5,2 sekundiga. Ogieri sõiduvea tõttu avakatsel tõusis Tänak 1,9 sekundiga liidriks ja vormistas oma karjääri 21 MM-etapivõidu!

„Kui aus olla oli ralli pingeline ja nõudlik stardist alates,“ rääkis Tänak Hyundai Estonia vahendusel, lisades, et kõik neli sõitjat olid nii tihedalt koos ja vahe polnud kunagi rohkem, kui 10 sekundit. 

„Olud polnud lihtsad ja pakkusid väljakutseid ning olid ettearvamatud. Tõenäoliselt olid tänased ilmaolud kõige lihtsamad, kuid meie rehvivalik polnud kõige optimaalsem terveks pühapäevaks ja läks lõpus keeruliseks. Võitlesin Sebastieniga kõvasti ja proovisin suruda. Lootus on olemas ja sureb viimasena, kuid sõitjate ja tootjate heitlus on veel üsna tihe ning palju tööd ootab Jaapanis ees.“

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.