main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Sten-Egert Paap võitluses. Alver Kivi

Kure duubel võidulainel tagasi

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
24.09.2024
08:13

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste Esiliiga B-s heastas FC Kuressaare U21 5. septembril Nõmme Kalju U21-lt saadud 0:8 kolaka kodus 3:0 võiduga, millega murti ka pikk ebaedu seeria.

„Vaatame kas meie psühholoogiline nullseis on sellega maha murtud,“ rääkis peatreener Sander Viira. „Seda näitab jälle tulevik, sest jalgpallis võib emotsioon päris kaugele kanda ja loodan, et saime uue tuule purjedesse.“

Kuressaare kunstmuruväljakul mängitud kohtumises lõi Joosep Kobin kaks ja Kaur Vesberg ühe värava. „Kui vaadata, siis meil oli kaks väljast poolt mängijat, aga neil kolm klubi enda kasvandikku ja pakun, et kahe hooaja jooksul üks kõvemaid võite,“ märkis Sander Viira, kes tegi mängus ka mitmed taktikalised muudatused.

Tavapärane keskkaitsja Joosep Kobin mängis tagumise poolkaitsja positsioonil, Kristofer Leedo oli ees rünnakul ja Joonas Vahermägi keskkaitses keskmine. „Joosep on sel kohal väga hästi mänginud, Kristoferi käik tuli sellest, et varem oleme mängulõppudes teda rünnakul kasutanud ja ta on efektiivne,“ selgitas Viira.

„Meil polnud ka kedagi ette panna, sest meil on pisikesed poisid. Kaur Vesberg pole veel päris esiründaja kohta saanud, aga on tubli olnud. Millegipärast olid suvel kõik ründajad kadunud ja seepärast on kurb, et see periood sisse tuli. Aga Esiliiga B-s võime kõiki võita, aga võime ka kõigile kaotada.“

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.