main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Ott Tänak bossiga. Dirtfish

Hyundai boss lubab Ott Tänaku autole muudatusi

Kategooriad: Autosport
Autor: Alver Kivi
23.08.2024
08:45

„Ma arvan, et me lihtsalt seisame silmitsi oma auto kahe erineva tahuga,” ütles meeskonna juht Cyril Abiteboul portaalile DirtFish.

„Esimene on see, et ma arvan, et meil on auto, mis on üsna tipptasemel. Nii et kui leiate seadistuse, on see tõesti teatud olukorra seadistus. See töötab siis, kui tingimused on stabiilsed, kuid siin näete, kus haardumistase muutub iga nurga ja iga nurga kaupa. Ühes nurgas on seadistus hea, järgmises nurgas pole see hea. Nii, et ma arvan, et see on midagi, millele me peame lahenduse leidma, avama sellise seadistuse tööakna, mis meil on.“

Abitebolui sõnul on teine asi üldine haaretase, kui haardeasend on väga madal. On näha, et midagi ei anna sõitjatele kindlustunnet. See on miski, mis on mõjutanud sellest ajast peale, kui see auto esitleti.

„Ma valetaksin, kui ütleksin, et meil on neile kahele küsimusele kõik vastused, kuid vähemalt need kaks küsimust on väga selged,“ lausus tiimipealik, lisades, et plaanis on mõned testid ja Ott Tänak pingutab tegelikult nendes kahes suunas, nii et see on hea.

„Võistlusele tulles, tahad alati midagi paremat loota. Aga ausalt öeldes, kui oleme realistid, ei seisa meie ees midagi ootamatut ega ka mitteteenimist, sest jah, me oleme kõvasti tööd teinud, kuid tegelikult ei ole me tulnud lahendusega, mida vajame. seda tüüpi üritus.“

 

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.