main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Jahid merel. puri.ee

Avamere purjetajad EMilt medalitega

Kategooriad: Purjetamine
Autor: Alver Kivi
21.08.2024
09:22

Ahvenamaal lõppenud avamerepurjetamise Euroopa meistrivõistlused olid Eesti meeskondadele edukad, teiste hulgas andsid panuse ka saarlased. Eestist võistles 11 meeskonda.

C-grupis võitis Euroopa meistrivõistluste esikoha Pärnu Jahtklubi Sugar meeskond koosseisus: kapten Sandro Montefusco, Paolo Piccione, Marko Uulits, Marjaliisa Umb, Siim Akermann, Paolo Bucciarelli, Ott Kikas, Siim Ots ja Simone Ferrarese.

Samas grupis saavutas kolmanda koha Katariina II meeskond, kuhu kuulusid: kapten Aivar Tuulberg, Karl-Hannes Tagu, Peeter Šaraškin, Tobias Reiter, Andrea Trani, Lorenzo Giacomo Bodini, Joosep Laus ja August Luure.

Harrastajate arvestuses pronksmedali ning üldarvestuses viienda koha võitnud Jazz meeskonnas võistlesid kapten Tarmo Endi juhtimisel: Rait Riim, Jens Kasemets, Andres Kangur, Mihkel Eller, Marco Bartoletti, Siim Viljakainen, Rasmus Schneider ja Marek Kaasik Kalevi Jahtklubist.

Olympicu meeskond tuli kaitsma harrastajate arvestuse Euroopa meistritiitlit ja võitis ka üldarvestuse. Meeskonda kuulusid: Meelis Pielberg, Tiit Vihul, Tanel Trööp, Raul Vane, Aivar Kaljumäe, Ivo Kais, Kristjan Keert, Triin Sarapuu, Indrek Ulla ja Joel Timm.

B-grupis võistelnud Forte meeskond kapten Jaak Jõgiga lõpetas 6. kohal.

Puri.ee

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.