main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Helina Tarkmeel koondises. Eesti naiste jalgpall Facebook

Helina Tarkmeel tegi koondisedebüüdi

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
14.07.2024
08:05

Eesti naiste jalgpallikoondis kohtus EM-valikmängus võõrsil Luksemburgiga, kellega lepiti 1:1 viiki. 71. minutil vahetusest mängu sekkunud Helina Tarkmeel sai kirja oma debüüdi.

„Kindlasti on see minu jaoks oluline, sest koondise esindamine on olnud üks mu eesmärkidest,“ rääkis Helina Tarkmeel, kes väljakule minekust sai teada 5 minutit varem, kui läks soojendust tegema.

„Mul oli ootusärevus ja uhke tunne minna koondist esindama. Ma arvan, et ma sain hakkama okeilt, mängu sisseelamisega läks natukene aega. Tiimikaaslased olid kohe algusest peale hästi toetavad ja õnnitlesid mind debüüdi puhul.“

Helina Tarkmeele klubikaaslased FC Florast Victoria Vihman ja Kristina Teern seekord väljakule ei saanud, küll aga tunnustab Tarkmeel nende panust. „Kindlasti on nad mulle toeks olnud, aga siin on ka palju teisi kellega olen klubis või noortekoondistes koos mänginud,“ märkis poolkaitsja.

Kihtumise avapoolajal jäid väravad löömata, kuigi Eesti poolelt olid head variandid nii Lisette Tammikul kui Liisa Merisalul. Sellele vaatamata leidis Eesti end teise poolaja alguses kaotusseisust, sest Laura Milleril õnnestus nurgalöögi järel skoori teha. Vastus saabus ruttu: 53. minutil lasi Siret Räämet palli kasti ning Lisette Tammiku käärlöök tõi viigi!.

Kuigi mäng muutus seepeale lahtisemaks ning proovile pandi nii Karina Korki kui Lucie Schlimet, püsis skoor muutumatu. Eestil ja Luksemburgil on võimalik parem välja selgitada uue nädala teisipäeval, kui Tartus Tamme staadionil peetakse teine omavaheline EM-valikmäng.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.