main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Võitu panustas kogu meeskond. Allan Mehik

Vähemusse jäänud Kuressaare alistas võõrsil Transi

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
19.06.2024
21:19

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste Premium liigas jäi FC Kuressaare esimese poolaja lõpus võõrsil Narva Transi vastu küll vähemusse, kuid vormistas siiski teisel poolajal 1:0 võidu.

Narva Kreenholmi staadionil mängitud kohtumises sai kapten Märten Pajunurm 45.+2 teise kollase kaardi ja Kure jäi vähemusse. Teisel poolajal tegeleti peamiselt tõrjetööga ja kiire vasturünnakuga 87. minutil vormistas Joonas Soomre võidu.

Meeskonna peatreener Roman Kožuhhovski ütles, et kohtumises oli kaks erinevat poolaega ja kaks erinevat strateegiat. „Esimesel oli üks plaan ja teisel teine, sest vahetult enne poolaega saime punase,“ lausus ta.

„Selles olukorras jäi meil veidi kannatusest puudu. Poolaja lõpuni oli vähe aega, me oleks pidanud audi sisseviskel tegema pausi, aga tegutsesime kiirelt, Kuhhianidze on aga kiire ja Pajunurm sai teise kollase.“

Kožuhhovski sõnul oli esimeseks poolajaks plaan vastane kõrgelt vastu võtta, mis oli muidugi riskantne, sest Narval oli Kure selja taga palju ruumi ja just esimesed kümme minutit olid rasked. „Kokkuvõttes oli mäng mõlemalt poolt üleminekutele, kus nemad ründasid ja meie ründasime. Oli palju standarte, kuid saime nendega hakkama,“ lausus peatreener.

Roman Kožuhhovski sõnul oli selge, et teisel poolajal tuli rohkem mängida oma väljakupoolel ja panustada kiiretele rünnakutele. See ka õnnestus. „Vaheajal rääkisime, et isegi kümnekesi järgime oma plaani,“ selgitas ta. „Jalgpallis on nii, et kui tegutsed hea distsipliiniga ja kui toimib meeskondlik töö, siis seda alati tasustatakse. Andsime palju jõudu, emotsioone ja energiat.“

Samas peab Märten Pajunurm nüüd mängu Paidega vahele jätma. „Ka Pajo ise räägib, et meil on olemas mängijad, kes suudavad teda asendada,“ ei näe Kožuhhovski oma liidri eemale jäämises suurt probleemi.

„Oma võimaluse saavad teised mehed ja peame leidma võimalused igasugusteks olukordadeks. Hea meeskond ei saa sõltuda ühest mängijast, kuigi Pajunurme roll on väga suur, sest viimastes mängudes on ta oma individuaalse tegutsemisega toonud punkte, kuid peame selle olukorra vastu võtma.“

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.