main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Johan Vahter jätkab Selver/TalTechi meeskonnas

Kategooriad: Võrkpall
Autor: Alver Kivi
25.08.2023
08:52

Kevadel Selver/TalTech meeskonnaga võrkpallis Eesti meistriks kroonitud libero Johan Vahter jätkab klubis kõrgete tiitlite püüdmist.

„Mul jäi eelmisel hooajal klubist hea mulje ja tulime ju ka Eesti meistriks,“ põhjendas Johan Vahter Selver/TalTechis jätkamist, lisades, et ega tal kokkuvõttes väga palju valikuid ei olnudki.

Kuid samas ei välista Johan Vahter võimalusel ka mõnda välisklubisse mängima minemist. „See hooaeg on nüüd lukus, aga liberona on väga keeruline välja saada. Paljudes liigades on välismängijate piirang ja sinna siis üldiselt leegionäre ei palgata,“ lausus ta.

Johan Vahteri sõnul on eesmärgid ikka kõige kõrgemad ja igal aastal aastal on need olnud samad. „Sel hooajal on võistkonnad palju võrdsemad, kui mullu,“ leidis ta. „Pärnus on Raadik ja Svans, Võrus Kollo, Tartus Juhkami, meil on Pupart ja kindlasti on veel nimekaid mängumehi. Saab olema tasavägisem ja see mulle meeldib.“

Nagu varem Saaremaa Võrkpalliklubis ja eelmisel aastal Selver/TalTechi meeskonnas tuleb Johan Vahteril jagada libero positsioonil mänguaega Alari Saarega. „Kuidagi peame seda tegema, kui meil on võistkond, kes mängib kahe liberoga. Mõlemad oleme saanud mänguaega ja kumbki ei ole kuival,“ märkis ta.

Peagi alustab Johan Vahter koondisega Itaalias Euroopa meistrivõistlustega ja ta tahab saada ka mänguaega. „Ma ei arva, et ma oleksin Maarist palju kehvem,“ tõdes Vahter. „Olen end suvega siin tõestanud ka ja eks paistab, mis otsused peatreener teeb. Mul pole kunagi piire ees ja alati saab paremaks minna. Kaitsemängus kindlasti ja väljakul teiste meestega suhtlemine. Libero roll on meeskonda väljakul juhendada ja siin annab palju juurde panna.“

 

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.