main banner
Saaremaa Spordisõber logo




PU18 Junior Open23 esikolmik. golf.ee

Ralf Johan Kivi võitis Estonian Junior Openi

Kategooriad: golf
Autor: Alver Kivi
11.08.2023
09:34

Neljapäeval lõppes Estonian Golf & Country Clubis kolm päeva väldanud Estonian Junior Openi võistlus, kus osales rekordilised 130 mängijat kümnest erinevast riigist. Kümne võistlusklassi peale jäeti koju täpselt pooled esikohad. Kolm esikohta langes lõunanaabrite, üks põhjanaabrite ja üks Malta esindaja saagiks.

Noormeeste kuni 18 vanuseklassi võit jäi samuti koju, kuna Ralf Johan Kivi (Niitvälja Golfiklubi) sai kirja -1 (72, 73, 70). Teine-kolmas koht läksid Soome. Luukas Kruut (Lahden Golf) kaotas 12 löögiga ja Hugo Nylund (Nurmijärven Golfklubi) 15 löögiga.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.