main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Võitlus teisel korrusel. Irina Mägi

Kure alistas rekordpubliku ees Tammeka

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
31.07.2023
22:44

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste Premium liigas alistas FC Kuressaare koduväljakul 586 pealtvaataja ees Tartu Tammeka 3:1.

„Olime igas komponendis vastasest paremad,“ tõdes Roman Kožuhhovski. „Juba enne mängu ja soojendusel oli poiste häälestusest näha, et tahtmine on suur ja teeme kõik, et kolm punkti koju tuua.“

Kure asus Kuressaare linnastaadionil  Märten Pajunurme ülepuusalöögist 1:0 juhtima juba 9. minutil. Kuus minutit hiljem Tammeka viigistas Kevin Mätas penaltist. „Esimesel poolajal tegutsesime piisavalt agressiivselt ning see väljendus löödud väravas, ohtlikes olukordades, nurgalöökides ja pealelöökides,“ märkis Roman Kožuhhovski, lisades, et penalti puhul tehti väike viga, aga vaheajal räägiti asjad üle ning ta oli kindel, et meeskond võidab täna selle mängu.

55. minutil andis Kure Tammeka väravale turmtuld ja Oliver Rass põrutas palli meetrilt tühja võrku. 82. minutil lõpetas võõrustajate suurepärase kolme käigulise kombinatsiooni väravaga Joonas Soomre.

„Me teadsime Tammeka tugevaid ja nõrku külgi,“ rääkis Roman Kožuhhovski. „Plaan mille kavandasime ei toiminud sada protsenti, aga kuna võitsime, siis suurema osa seatust täitsime nagu kokku lepitud. Muidugi sellise tahtmise ja sooviga üksteist aidata saame ka rasketest olukordadest üle. Meeskonnana olime täna tugevad ja mängisime vaatemängulist jalgpalli, mis tõid meile kolm punkti.“

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.