main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Koondis enne mängu. jalgpall.ee

Neiud said koondisega Balti turniiril kaotuse

Kategooriad: Jalgpall
Autor: Alver Kivi
29.06.2023
09:13

Eesti neidude U19 jalgpallikoondis ka Balti turniiril Lätis alla võõrustajatele 0:3. FC Floras mängivad FC Kuressaare kasvandikud Kaili Lilles ja Helina Tarkmeel kuulusid algkoosseisu.

Eestlannad leidsid end juba avapoolaja järel 0:2 kaotusseisust ning lõpu eel lõid väljakuperenaised kolmandagi.

Peatreener Aleksandra Ševoldajeva rääkis mängu järel jalgpall.ee-le, et tulemusele vaatamata näitasid mängijad individuaalset ja võistkondlikku kvaliteeti, millele edasist ehitama hakata. “Arvestades, et mängijad tulid puhkuselt ning oleme grupiga treeninud paar korda, olid nad tublid. Jäime küll duellides alla, kuid võimekus selleks on kindlasti olemas, et olla ründefaasis ohtlikumad ja kaitses üks-ühele olukordadest võitjatena välja tulla. Täna olid lätlased meist nendes elementides ohtlikumad,” ütles peatreener.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.