main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Start on antud. Saaremaa Merispordi Selts

Purjatajad seilasid Tormilinnu regatil poodiumile

Kategooriad: Purjetamine
Autor: Alver Kivi
02.07.2024
08:07

Nädalavahetusel kogunesid Optimist, Zoom8 ja RS Tera purjetajad Hara sadamasse, et maha pidada Tormilinnu regatt.

Saaremaa Merispordi Seltsist osales regatid optimist sõitjad ja oma esimese regati tegid ka RS Tera paadiklassis sõitjad.  Tormilinnu regatt pakkus meie noortele purjetajatele tõelise merekarude väärilise väljakutse. Esimese päeva tuulised ja tormised olud panid osalejad proovile nii füüsiliselt kui vaimselt. Teisel päeval aga tuul vaikis peale esimest sõitu ja võistlejad pidid kannatlikult ootama jääma, et taas võistleda ja oma oskusi näidata.

Meie noored, kes astusid esmakordselt RS Tera paadiklassis võistlustulle, ei lasknud end heidutada ei tormituultest ega tuulevaikusest.

Nende pühendumus ja sihikindlus tõid kaasa suurepärased tulemused. Trinette Välisson saavutas RS Tera Pro klassis teise ja Eleanor Leedo kolmanda koha.

Optimist: 6. Miia Kubjas, 8. Anni Kubjas, 30. Aleksander Medri, 34. Kiira Medri.

RS Tera Sport: 11. Kärt Medri

RS Tera PRO: 2. Trinette Välisson, 3. Eleanor Leedo, 5. Eva Mägi, 8. Klaus Alles.

Võistlustel oli toeks treener Aivar Laus.

Saaremaa Merispordi Selts

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.