main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Merel. Saaremaa Merispordi Selts Facebook

Purjetajad võistlesid edukalt Tallinnas

Kategooriad: Purjetamine
Autor: Alver Kivi
04.06.2024
07:58

Nädalavahetusel toimusid Kalevi jahtklubi meistrivõistlused, mis oli ka Eesti karikavõistluste arvestuses II etapp.

Võistlusklasse oli palju. Saaremaa Merispordi Selts oli esindatud ILCA6 klassis nelja võistlejaga ja RS Aero klassis kaheksa võistlejaga. Ilmaolud olid väga väljakutserohked. Tuult nappis ja oli keerutav. Kolmel päeval kokku sai maha pidada vaid kolm võidusõitu. Noorte RS Aero sõitjate jaoks oli võistlus väga õpetlik. Sai testitud uut varustust ja panna ennast proovile uues klassis, millega varem võisteldud ei oldud. Kõik tulid suurepäraselt toime.

Olenemata võistluse keerukusest, toodi koju mõlemas klassis ka tulemused. Uku Mägi saavutas ILCA6 klassis U19 poiste arvestuses teise ja meeste arvestuses kolmanda koha.

RS Aero klassis oli meil väga palju osalejaid, kokku kaheksa. Üldarvestuses saavutas Rait Rand kolmanda, Aero7 grupis teise koha. Liina Kolk saavutas Aero6 grupis kolmanda koha.

Noortest tegi tulemusi vennad Allesed. Aero6 U22 grupis tuli Jesper Alles esikohale ja Jens Alles kolmandale kohale, saades ka @RS Aero stipendiumid.

Kõik tulemused gruppide kaupa

𝐈𝐋𝐂𝐀𝟔 𝐔𝟏𝟗 𝐩𝐨𝐢𝐬𝐢𝐝

  1. Uku Mägi
  2. Olger Hannes Mets
  3. Artur Ader

𝐈𝐋𝐂𝐀𝟔 𝐔𝟏𝟗 𝐭𝐮̈𝐝𝐫𝐮𝐤𝐮𝐝

  1. Meribel Vahstein

𝐑𝐒 𝐀𝐞𝐫𝐨𝟕

  1. Rait Rand

𝐑𝐒 𝐀𝐞𝐫𝐨𝟓

  1. Trinette Välisson
  2. Eleanor Leedo
  3. Eva Mägi

𝐑𝐒 𝐀𝐞𝐫𝐨𝟔

  1. Liina Kolk
  2. Jesper Alles (U22 1.koht)
  3. Jens Alles (U22 3.koht)
  4. Andres Haavel

Saaremaa Merispordi Selts

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.