main banner
Saaremaa Spordisõber logo




HC Viimsi ja EOK president Urmas Sõõrumaa | Raigo Pajula/EOK

EOK tunnustas Euroopa meister Hendrik Karlsonit

Kategooriad: Varia
Autor: Alver Kivi
21.02.2024
14:47

Eesti Spordiliidu ja Eesti Olümpiakomitee ühisüritusel autasustati 2023. aasta parimaid seeniorisportlasi, kus tunnustuse osaliseks sai ka HC Viimsi.

Suvel 2023 alistas HC Viimsi  European Handball Mastersi turniiril vanuserühmas 55+ Budapesti Old Boys 55 ning tuli Euroopa Meistriks. Vanuserühmas 55+ osales The European Handball Mastersil seitse võistkonda.

Tunnustusüritusel autasustati HC-d Viimsi kui 2023. aastal 55+ vanuseklassi käsipalli Euroopa Meistreid eduka osalemise eest European Handball Masters võistlustel. Euroopa Meistriteks tuldi koosseisus: Ain Kont, Mart Liinat, Hendrik Karlson, Kalev Svilberg, Andres Neeme, Ahti Pihkva, Raivo Laast, Margus Varik, Jaanus Rätsep, Tõnis Turmann, Andres Ottis, Raoul Aalbeeg, Tamur Tensing, Jürgen Palm, Mika Olof Helaskoski, Ilpo Johannes Kilpeläinen, Birger Bengt-Erik Grottell.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.