main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Noored korvpallurid võidukad

Kategooriad: Korvpall
Autor: Alver Kivi
05.02.2024
14:56

Nädalavahetusel olid võistlustules nii Spordikool/Vesse, kui Orissaare Sport korvpallipoisid.

Orissaare Sport U16 kossupoisid olid laupäeval Jõhvis oma Eesti meistrivõistluste III divisjoni järjekordsel etapil. Esimene mäng Sillamäe vastu võideti 79:49.

Teises mängus kohaliku KK Hito vastu oli tulemas võrdsete heitlus. Tabelis oli Orissaarel enne seda mängu 8 võitu ja 2 kaotust, KK Hitol 7 võitu ja 3 kaotust. Mängu lõpptulemus seekord saarlaste kasuks 72:60.

Saaremaa SK/ Vesse PU19 poisid mängisid Kuressaare spordihoones ja vormistasid kaks ilusat võitu. Esimene vägev lahing peeti Saku KK vastu ning selle mängu otsustasid treener Siim Pildre poisid 3 lisaaja järele tulemusega 96:85! Teine vastane oli kaugelt tulnud Tartu Ülikool III ja esimesest mängust saadud enesekindlus kandus ilusti edasi sellesse mängu ning vormistati võit tulemusega 73:57.

Orissaare poiste mäng

https://www.instagram.com/reel/C25JxhpNpqs/?utm_source=ig_web_copy_link

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.