main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Vahe liidritega pole suur ja võitlus jätkub. Ott Tänak facebook

Neljandal kohal olev Ott Tänak jätkab võitlust

Kategooriad: Autosport
Autor: Alver Kivi
26.01.2024
08:37

Monte Carlo ralli avapäeva valitses Toyota piloot Elfin Evans, tehniline mure kukutas Hyundaiga kihutava Ott Tänaku neljandaks, kaotust 22,8 sekundit.

„Mõni kilomeeter pärast esimest katset hakkas meil mootori käitumisega imelikke asju tekkima,“ vahendas Ott Tänak. „Õnneks oli katse lõpp üsna kiire, nii et see meid eriti ei seganud. Teine katse oli palju käänulisem ja vahelduvam, seega oli tegemist pigem võitlusega.“

Ott Tänaku sõnul püütakse seadistust veidi täpsustada, kuid ta ei usu, et ollakse liiga kaugel, sest sõit olid korras ja auto tasakaalus. „Need öised etapid on alati keerulised ja kui teil on ka probleem, siis võitlete sellega. Vaatame, mis homme juhtub, kui auto hästi töötab, siis vaatame kus oleme,“ oli rallipiloot optimistlik.

 

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.