main banner
Saaremaa Spordisõber logo




Koondislased. golf.ee

Golfiseeniorid koondisega 20.

Kategooriad: golf
Autor: Alver Kivi
12.09.2023
09:38

Tšehhis kogunes 23 riiki Royal Golf Club Mariánské Lázně golfiväljakul asumaks välja selgitama käesoleva aasta parimaid riike meesseeniorites. Eesti võistkond, kuhu kuulusid saarlastest Kaupo Pastak ja Raido Raamat said 20. koha.

Löögimängu osas 22. koha saanud Eesti eest mängis parimad ringid võistkonna kapten Kaupo Pastak, kes sai mõlemal päeval kirja 77 lööki ning sai selle tulemusega 66. koha 138 mängija seas. Raido Raamat sai kirja 97 ja 92 lööki.

Võistkonnavõistluses tuli Eesti meeskonnale esimeseks vastaseks Poola meeskond. Löögimängu järel oli Poola saanud 19. asetuse ning Eesti 22., kuid rajamängudes see vahel suurt rolli ei oma ning Eesti sai magusa 3:2 võidu, millega tagas koha 20. parema hulgas.

Seejärel kohtuti Šotimaaga, kes löögimängu osaga said viimase asetuse diskvalifitseerimise tõttu ning segavad turniiril seetõttu alumises osas veidi kaarte. Turniirtabeli märgiti küll 1:4, kaotus kuid kaks matši ei mängitud lõpuni, kui Šotimaal oli kolm võitu käes.

Eesti kohtus viimasel päeval Luksemburgiga ning pidi tunnistama vastaste ülinappi 3:2 paremust. Kaotusega pidid leppima Kaupo Pastak ja Raido Raamat. Otsustavaks sai foursome matš, mis läks teise lisarajani, kuid vastased väljusid sellest võitjana ning kogu matš seega neile. Tulemused

Lõppkoht tähendab aga seda, et Eesti kindlustas endale koha ka järgmise aasta seeniorite meeskondlikele Euroopa meistrivõistlustele, kuna tiimide arv vähendatakse järgmisest aastast 20ni. Võidu noppis sel aastal Inglismaa, kes pingelises matšis alistas Prantsusmaa 3:2. Pronksmedalite omanikuks said Iirimaa meeskonna liikmed.

Järgmisel aastal peetakse seeniorite meeskondlikud Euroopa meistrivõistlused Bulgaarias, BlackSeaRama golfiväljakul.

Share


Portaal on valminud Kohaliku omaalgatuseprogrammi toel
Toetajad:
Kuressaare

Tule meie meeskonda!

Ootame oma meeskonda inimest, kes armastab sporti. Pakume võimalust teha samm spordiajakirjandusse ja hakata portaalis saaremaasport.ee vahendama maakonna sportlaste tegemisi. Väike samm võib viia suureni. Kui oled huvitatud võta ühendust telefonil 56 47 39 60.

Ootame oma meeskonda inimest, kes soovib ja oskab tegeleda reklaamimüügiga. Kui oled huvitatud, siis portaal saaremaasport.ee on just sinu jaoks. Võta ühendust telefonil 56 47 39 60.